Evenementenhulpverlening

EHBO’ers
KNV EHBO Bathmen wordt regelmatig gevraagd om EHBO’ers te leveren bij een evenement. Onze EHBO’ers doen dit graag voor de gemeenschap. Toch komen er steeds meer evenementen waarbij het verplicht is om EHBO’ers te hebben en wordt het steeds lastiger om alle evenementen van voldoende mensen te voorzien. Dus ben je in het bezit van een geldig EHBO diploma, maar nog geen lid van onze vereniging en lijkt het je leuk om een paar keer per jaar als EHBO’er bij een evenement aanwezig te zijn, meld je dan nu aan bij onze secretaris (secretaris@ehbobathmen.nl)
Of wil je graag als EHBO’er bij een evenement staan, maar nog niet in het bezit van een geldig EHBO diploma, meld je dan nu aan voor de opleiding.

Aanvraagformulier EHBO’ers bij evenement
Wilt u EHBO’ers bij uw evenement, maak dan gebruik van ons aanvraagformulier.
In onze algemene voorwaarden kunt u lezen hoe de EHBO vereniging Bathmen u zo goed mogelijk van dienst kan zijn.

Klik hier voor onze algemene voorwaarden

Hebt u vragen over EHBO’ers bij uw evenement, dan kunt u mailen naar ehbobathmen@hotmail.com

AVG en EHBO inzet bij evenementen
Als je als EHBO’er hulp verleend en gegevens van een slachtoffer verzameld, is het belangrijk om te weten dat je hier zorgvuldig mee om moet gaan.
Dit houdt in: mocht je de naam, geboortedatum, gegevens ouders/contactpersoon etc. verzameld hebben, dat je bewust moet zijn van een geheimhoudingsplicht ten aanzien van derden.
Als je de familie belt, ambulance of huisarts, dan mag je gegevens overdragen die noodzakelijk zijn en dan is het de bedoeling dat je de verzamelde gegevens op de juiste wijze weer vernietigd, nadat ze hun noodzakelijke nut gediend hebben.
Daarnaast mag je als hulpverlener, niet naam en toenaam kenbaar maken in gesprekken met derden die er niks mee te maken hebben. Je mag wel bespreken dat je tijdens een evenement bijv. een open enkelbreuk behandeld hebt.

Klik hier voor onze privacyverklaring