Lid worden
Het lidmaatschap van onze vereniging staat open voor iedereen die een geldig EHBO-diploma heeft en dit geldig wil houden, maar ook voor iedereen die een diploma wil gaan behalen. Ook wanneer u uw diploma elders heeft behaald, nodigen wij u van harte uit lid te worden van onze vereniging.
Interesse? Neemt u dan contact op met onze secretaris (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Wilt u uw lidmaatschap juist opzeggen?

Jammer, maar doet u het dan wel schriftelijk, vóór 1 december, uw lidmaatschap stopt dan op 1 januari van het volgende jaar.


Bestuur

Hoewel ons bestuur vrij goed bezet is, roepen wij ieder die EHBO in het algemeen en onze vereniging in het bijzonder een warm hart toedraagt om zich te melden voor allerlei hand- en spandiensten. Denk aan dingen als: het verzorgen van een mailing of het actief meedenken over de inhoud en vormgeving van onze site. Aanmelden kan bij onze voorzitter (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) 
 

Het huidige bestuur van de KNV EHBO afdeling Bathmen bestaat uit:

Voorzitter: mevrouw Esther Brugman  (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Secretaris: mevrouw Charlotte Klompe (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Penningmeester: de heer William Hendriks (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Evenementen: mevrouw Gerrie Arnoldus (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Materiaal: mevrouw Ella Meijer (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)


Contact opnemen

Post kunt u sturen naar:

KNV EHBO Bathmen

t.a.v. secretaris mevrouw Charlotte Klompe

Prinses Chistinalaan 7

7437 XZ Bathmen

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Telefonisch contact:

Voorzitter EHBO Bathmen mevrouw Esther Brugman
Telefoon: 06-53 84 57 35 of 0570-830427